Trainingen door HD Tennis

HD Tennis biedt verschillende vormen van tennistrainingen aan. Dat is afhankelijk van leeftijd, aanleg en motivatie, alsook je doelstelling in de sport. Om voor elke speler de juiste training aan te bieden, hebben wij verschillende soorten trainingen.

Wij werken samen met T.V. Trifora die de beschikking hebben over indoor tennisbanen. Voor de wintertraining kunnen wij van de beschikbare faciliteiten gebruikmaken.

De selectie- en regiotrainingen worden in een cyclus aangeboden. In de zomer van april tot en met september en in de winter van oktober tot en met maart. De zomertraining bestaat uit negentien weken les met uitzondering van vakanties en de wintertraining telt 20 weken.

Onze trainingsvormen lichten we graag nader toe.

  • Trainingsvormen
  • Recreatie
  • Selectie
  • Regio

Trainingen door HD Tennis

HD Tennis biedt verschillende vormen van tennistrainingen aan. Dat is afhankelijk van leeftijd, aanleg en motivatie, alsook je doelstelling in de sport. Om voor elke speler de juiste training aan te bieden, hebben wij verschillende soorten trainingen. Die lichten we graag nader toe.

Recreatie trainingen

Als recreatieve tennisser(18+) kun je in groepen tennissen  en hiervoor biedt HD Tennis groepstrainingen aan. Het leuke aan deze vorm van trainen, is dat je al snel veel nieuwe enthousiaste mede-cursisten ontmoet. De groepstrainingen worden in verschillende groottes en op verschillende niveaus gegeven. Deze training is vooral bedoeld voor de tennisser die de sport op een recreatieve manier wil beoefenen, maar die zich lekker wil ontwikkelen.

Vind je het fijn om in een kleinere setting te trainen, dan kan dat natuurlijk. Wij bieden ook privé-en duo trainingen aan .

Selectietrainingen

Selectietrainingen zijn voor tennissers met passie, toewijding en ambitie binnen een club. Voor spelers die binnen een vereniging tot de betere horen en altijd een extra uitdaging zoeken.

Regiotrainingen

De regiotraining van HD Tennis is bedoeld voor jong talent dat geen uitdaging meer bij de club of in hun omgeving heeft. Deze spelers brengen wij dan samen om uitdagend te laten trainen.
De regiotraining wordt vervolgens samengesteld op basis van spelers die een gelijkwaardig niveau hebben, wat de ontwikkeling van alle talenten doet bevorderen. Dit zorgt voor een enthousiaste spelersgroep die elkaar sterker maakt.