locaties

Waar wij les geven

vier prachtige locaties in de regio.

Wij geven op vier verschillende clubs les. Graag vertellen wij wat meer over de clubs en daarbij alle handige info als locatie en website.

Trifora

Trifora

Kotkampweg 65
7531 AS Enschede

Trifora Sports & Health club is meer dan een sportschool. Biedt namelijk een unieke mix van sportfaciliteiten voor jong en oud in Enschede en omstreken. Naast fitness, groepslessen, binnen- en buitentennisbanen heeft Trifora een binnenzwembad, wellness, horeca met lounge en buitenterras, fysiotherapie en kidsclub.

Trifora is een van de locaties waar HD Tennis lesgeeft, hiervoor gebruiken we met slecht weer de mooie binnenbanen en met goed weer gebruiken de goede buitenbanen die Trifora te bieden heeft.

 TV de Mossendam

TV de Mossendam

Mossendamseweg 6
7471 SJ Goor

Tennisvereniging de Mossendam is op 8 maart 1978 officieel opgericht en heeft sinds die erg gegroeid. Op dit moment telt TV de Mossendam ca. 680 leden en heeft het maar liefs 9 tennisbanen en oefenmuur, daarnaast kan er in de winter getennist worden op de 3 tennisbanen in de tennishal in handen van Stichting Tennishal de Mossendam. Hiernaast heeft TV de Mossendam een goede kantine waar je op clubavonden uw clubgenoten kan leren kennen, want bij TV de Mossendam vinden ze gezelligheid erg belangrijk.

Tennisvereniging de Mossendam is perfect voor iedereen die woont in Goor of in de omgeving van Goor.

TC Kardoes

TC Kardoes

Pastoor Rudingpad 14
7587 AP De Lutte

TC Kardoes bestaat sinds 1977 en heeft ongeveer 200 leden. Het heeft vier uitstekende gravelbanen met een sfeervol clubgebouw. Er wordt bij TC Kardoes volop recreatief getennist en worden er door de vereniging regelmatig toernooien georganiseerd, waarbij naast het sportieve aspect, de gezelligheid een belangrijke factor is. Kortom, TC Kardoes, een vereniging waar het plezier in tennis centraal staat.

TC Kardoes is de perfecte club voor iedereen die in De Lutte of in de omgeving hiervan woont.

ELTC

ELTC

Volksparksingel 30
7513 CT Enschede

ELTC is niet zomaar een tennisvereniging. Het heeft namelijk een roemrijk verleden. In 1897 was ELTC één van de eerste tennisverenigingen in Nederland en later was het zelfs één van de oprichters van de KNLTB. Tegenwoordig is ELTC een kleine maar gezellige tennisvereniging met 5 gravelbanen in het Volkspark in Enschede.

ELTC is een van de mooie clubs waar wij lesgeven, gelegen in het Vokspark is dit de geschikte club voor iedereen die hierbij in de buurt woont.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.