Trainingsvorm

Heinhuis en Docter Tennis laten iedereen graag ontdekken waarom tennis zo’n leuke en mooie sport is. Ook de tennissport wordt beoefend door zowel recreatieve spelers als de fanatiekere (potentiële top-tennisser).

Voor de fanatieke en talentvolle tennisser, biedt HD Tennis selectietraining aan. Selectietraining gaat altijd in overleg -en samenwerking- met jouw tennisclub. Ook worden de selectietrainingen op jouw club verzorgd. HD Tennis biedt hiermee, tennistrainingen op maat. Zo kan een extra training dag worden ingepland, of ervoor gekozen worden om (extra) kracht, cardio of spel techniek te trainen.
Selectietraining

Voor wie?

De selectietraining wordt aangeboden in overleg en samenwerking met jouw huidige tennisclub. Hiermee is de selectietrainingen bedoeld voor de fanatieke talentvolle jeugdige tennisser (veel al in de leeftijd categorie 10-16).

Begeleiding

De persoonlijke lessen worden voornamelijk verzorgd door Jeroen Heinhuis.

Wanneer en waar vindt de selectietraining plaats?

Selectietraining wordt aangeboden op uw huidige tennisvereniging. Hierbij wordt de training altijd in cyclus aangeboden. Zomertraining bedraagt 19 weken les van April tot en met September (uitgezonderd de vakanties). De wintertraining is afhankelijk van de voorzieningen op de locatie.
Meld u aan voor een gratis proefles
Voor- en achternaam
Geef aan op welke locatie u les wilt volgen.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com