Trainingsvorm

Regio trainingen HD Tennis

Wij, Jeroen en Richard zijn een gecertificeerde Tennisorganisatie. Dit houdt in dat wij getalenteerde jeugd onder de 12 jaar mogen opleiden. De KNLTB heeft 23 certificaten afgegeven aan tennisscholen/organisaties. Dit houdt in dat wij verplichtingen hebben naar de regio toe. In samenwerking met Tenisschool Approach worden en trainingsdagen georganiseerd, scouten wij jong talent door ROGG (rood, oranje, groen en geel) toernooien te bezoeken en organiseren wij samen een onderbouw tennisschool.

Waar worden de lessen gegeven?

Wij geven lessen aan beginners en gevorderden op het Tennispark van T.v. Trifora en Eltc in Enschede, Tv de Mossendam in Goor en Tc Kardoes in de Lutte. Alle selectie/regiotrainingen vinden plaats op onze thuisbasis bij T.v. Trifora aan de Kotkampweg 65 in Enschede.

Begeleiding spelers

Als trainers zijn wij ook erg betrokken bij het begeleiden van verschillende toernooien in de regio en nationaal. Dit geldt zowel voor club als selectiespelers. Voor een enkele spelers gaan wij zelfs de grens over om hem of haar te begeleiden.

Aanbieden van tennislessen

De Tennislessen worden altijd in een cyclus aangeboden. De zomertraining bestaat uit 19 weken les, van april tot en met september. (uitgezonderd de vakanties) De wintertraining is afhankelijk van de locatie. Bij T.V. Trifora en T.V. de Mossendam kunnen wij binnen lessen aanbieden. Ook deze training bestaat uit 19 weken. Bij Eltc en Tc Kardoes bieden wij een verlengde zomercursus aan van negen weken.
 
Meld u aan voor een gratis proefles
Voor- en achternaam
Geef aan op welke locatie u les wilt volgen.
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com