Heinhuis & Docter tennis stellen zich voor

Wij van Heinhuis & Docter Tennis laten je graag ervaren waarom tennis zo’n leuke en mooie sport is. We geven lessen aan beginners en gevorderden, ook bieden wij selectie en regiotrainingen. In de afgelopen jaren hebben wij aan vele cursisten tennisles mogen geven, ieder met zijn of haar eigen wens of doel.
Richard Docter

Richard Docter

Richard Docter, geboren in Enschede begon met 9 jaar te tennissen, nadat hij eerst gevoetbald heeft. Hij heeft in zijn jeugd vele uren op de baan doorgebracht middels clubtrainingen en Knltb-trainingen.
Toen hij rond de 20 was leek het hem erg leuk om zijn plezier in tennis over te dragen aan anderen. Hij behaald zijn A en B licentie van de Knltb. Jaren later behaald hij in Amerika nog zijn Uspta trainerslicentie P1 en P2. De eerste jaren geeft hij voor verschillende tennisverenigingen in de regio les, maar gaat voor verschillende stages naar Amerika, zo verblijft hij enkele maanden bij zowel Harry Hopman(Florida), Nick Bollettieri(Florida) en Dennis van der Meer(South-Carolina).
In de jaren 90 heeft hij als knltb trainer gewerkt en Miriam Oremans en Kristie Boogert en begleide bij de WTA-toernooien. Vervolgens heeft hij in 2000 anderhalf jaar gewerkt voor een sport marketing buro in Amsterdam, maar miste als snel de tennissport. Hij gaat weer lesgeven en komt Bij Approach als tennisleraar. Daar werkt hij 6 als club en selectietrainer.
Vanaf 2007 wordt hij gevraagd om club en selectietrainer te worden bij Tv Smash in Borne. Vanaf 2015 vormt hij samen met Jeroen Heinhuis, Heinhuis&Docter Tennis en geeft hij clubtraining en selectietraining op diverse locaties.

Jeroen Heinhuis

Jeroen heinhuis, geboren in Enschede zet op zijn zesde jaar zijn eerste stappen op een tennisbaan. Bij de lokale tennisvereniging T.V. Boekelo was hij als snel veel te goed voor zijn leeftijd. Jeroen trok naar Enschede waar hij in zijn verdere jeugd traint in de selecties van de Knltb. Bovendien neemt hij deel aan zowel nationale als internationale jeugdtoernooien.

Vanaf 1991 wordt Jeroen Heinhuis professioneel Tennisser en neemt hij deel aan het ATP-circuit. Op zijn top bezet hij de 460ste plaats van de wereld. Een rugblessure dwingt hem om in 1997 te stoppen met fulltime tennis.
Hij behaald de A en B licentie van de Knltb en wordt tennisleraar bij Tennisschool Approach. Na vele jaren het aanspreekpunt te zijn geweest bij Approach voor o.a. de Knltb met betrekking tot de jeugdspelers, gaat hij deel uit maken van de directie van een nieuwe organisatie, de Tennispromotor. Per 1 april 2015 vormt hij samen met Richard Docter de nieuwe tennisorganisatie Heinhuis&Docter Tennis. Als tennisleraar richt Jeroen zich vooral op het prestatieve gedeelte van het vak en traint enkele regionale/nationale talenten.
Heinhuis
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com