Bekende tennisser: Kiki Bertens

De 28-jarige Kiki Bertens is een van de meest bekende tennissers van Nederland. Ze is geboren op 10 december 1991. Ze begon met tennis toen ze zes jaar oud was. Na het behalen van haar havo diploma is ze zich gaan richten op de sport.

Voor Kiki was 2018 het beste jaar uit haar carrière. Na een niet zo goed seizoen, dacht Kiki serieus aan stoppen. Ze wilde zich prettiger voelen op een tennisbaan. Ze wilde het proces centraal stellen en niet het resultaat. Dit heeft ze aan haar trainer, Raemon Sluiter voorgesteld.

Een van haar grootste overwinningen is de winst in de finale van het Premier-toernooi van Charleston. In deze finale versloeg ze Julia Göerges. Door haar overwinning steeg ze in de wereldranglijst, wat haar een plek in de top 10 opleverde.

Ook een erg belangrijk mijlpaal was dat haar vriend, Remko de Rijke voor haar knielde en haar ten huwelijk vroeg.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com